Meneküljön, ki merre lát, a darázsirtást Budapesten pedig bízza ránk!

Darázsirtás Budapesten a megfelelő eszközökkel, felkészült, tapasztalt szakemberekkel. Ne kockáztasson, bízza ránk a munkát, és megszabadítjuk a rovaroktól!

Már javában tart a június, a darazsak szezonja. A csípős, gyakran agresszív rovarokkal a legtöbben nem szívesen találkoznak, pedig az évnek ebben a szakaszában ez sajnos elkerülhetetlen. Főleg kellemetlen a helyzet, ha a már hazánkban sem ritkaságszámba menő norvég darázsról van szó.

A norvég darázs a közönséges darázsnál valamivel nagyobb, rendkívül agresszív, támadásra hajlamos fajta, aminek a csípése igen fájdalmas. Fészküket a fákból nyert cellulózból és a nyáluk keverékéből építik fel. Fészkük jól felismerhető, mert általában sűrű bokron, fán helyezik el, és jól látható az alul lévő bejárat.

A norvég darázs aktualitását az adja, hogy a fészket május végén, június közepén építik fel, így ezekben a hetekben nő meg igazán a veszélye a megjelenésüknek. Fontos, hogy ha a fészek első ránézésére üresnek is tűnik, nem szabad hozzányúlni, mert már egy kis bolygatásra is hirtelen hatalmas mennyiségű rovar képes kizúdulni a bejárati lyukon, és vehemens támadásba kezdeni.

Honlapunkon már többször hangsúlyoztuk, hogy a darázsirtásnak hozzáértés és megfelelő védőruha nélkül nekiállni veszélyes, de ez különösen így van, ha norvég darázsról van szó. Ilyen esetben mindenképp mielőbb szakember segítségére van szükség, aki biztonságosan képes megoldani a darázsfészek irtását. A megtalált fészket ne bolygassa, ne ütögesse és ne próbálja eltömíteni semmivel a bejáratot, mert a kudarcba fulladt kísérlet rengeteg fájdalmas csípést eredményezhet!

Cégünk a darázsirtást Budapesten gyorsan és szakszerűen elvégzi, akár közönséges darázsról, akár norvég darázsról van szó. Szolgáltatásunk igénybe vételéhez Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Amennyiben darázsfészek irtásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről és válaszolnak a felmerülő kérdéseire is.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk!